Lekkere bakkerswinkel met heerlijke gebakjes, taartjes en andere lekkernijen.

Taarten op maat

Ervaren banketbakker

Echte Utrechtse specialiteiten

Home » Verjaardagstaart Utrecht

Verjaardagstaart Utrecht

Bent u op zoek naar een heerlijke verjaardagstaart van een ervaren bakken uit Utrecht? Waarom komt u niet langs bij banketbakkerij Theo Blom? Met al bijna 100 jaar ervaring met het maken van taarten en gebak, kunnen we ook u de lekkerste verjaardagstaart realiseren. Heeft u speciale wensen en eisen of wilt u een taart met foto laten maken? Ook dat kan natuurlijk. Wij zorgen dat u een heerlijke verjaardag kunt vieren met al uw vrienden en familie in Utrecht, onder het genot van een heerlijk stuk verjaardagstaart.

Alles is mogelijk voor een verjaardagtaart bij deze bakker uit Utrecht

Houdt u meer van chocolade of van slagroom? Nodigt u veel mensen uit of wilt u een klein gezelschap een luxe taartje voorschotelen? Waar u ook naar op zoek bent, voor een verjaardagstaart bent u bij ons in Utrecht aan het juiste adres. Wij hebben heel veel heerlijke taarten in het assortiment van onze bakkerswinkel. Ook voor een taart op maat kunt u bij ons terecht. Wij voeren al uw wensen en eisen uit en overleggen graag met u hoe de taart eruit moet komen te zien. Zo is er voor ieder wat wils.

Loop eens langs bij Theo Blom in Utrecht

Op een gezellig verjaardagsfeest hoort ook een heerlijke taart. Voor de mooiste verjaardagstaart voor een verjaardag, moet u beslist eens langslopen bij Theo Blom in Utrecht. Geniet van het lekkerste gebak dat Utrecht te bieden heeft en trakteer al uw gasten op een heerlijke punt ambachtelijke taart. U kunt ons natuurlijk ook bellen +31(0)302 311 135 of mailen naar info@bakkerij-blom.nl met uw vraag. 

 

Vul het contactformulier in

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid