Lekkere bakkerswinkel met heerlijke gebakjes, taartjes en andere lekkernijen.

Taarten op maat

Ervaren banketbakker

Echte Utrechtse specialiteiten

Home » Verborgen schatten

Verborgen schatten

De ‘verborgen schatten’ van banketbakkerij Theo Blom behoren tot de meest populaire specialiteiten van onze typisch Utrechtse patisserie. Sinds 1922 zijn wij gevestigd op de Zadelstraat en maken wij de heerlijkste taarten, de mooiste gebakjes en het lekkerste chocoladewerk van de stad. Denk bijvoorbeeld aan onze bekende Domtorentjes, de boterspritsen en de Nijntje koekjes. Ook onze ‘verborgen schatten’ zijn vooral bij kinderen een grote hit. Bent u op zoek naar een leuk en lekker gebakje, bijvoorbeeld voor op een kinderfeestje? Kom dan eens bij ons langs.

‘Verborgen schatten’ in samenwerking met DomUnder

De ‘verborgen schat’ is de laatste toevoeging aan ons assortiment van Utrechtse specialiteiten. Deze heerlijke gebakjes zijn speciaal ontwikkeld in opdracht van DomUnder, de interactieve ontdekkingstocht door de kelders van de Domtoren. Onze ‘verborgen schatten’ bestaan uit luxe chocoladekuipjes, met daarbovenop een sprits met chocolade. In het hart is een gouden schat van karamel te vinden. Een heerlijk en verrassend gebakje voor jong en oud en een typisch Utrechtse specialiteit die alleen bij de banketbakkerij Theo Blom te verkrijgen is. Een echt exclusieve verwennerij dus.

Ervaar het zelf!

Bent u ook benieuwd hoe onze nieuwste specialiteit smaakt? Kom dan eens langslopen bij onze bakkerswinkel op de Zadelstraat in Utrecht en ontdek deze bijzondere lekkernij zelf. Ook voor allerlei andere taarten, gebakjes, koekjes, bonbons en Utrechtse specialiteiten kunt u bij ons terecht. Bestelt u liever van tevoren? U kunt ons altijd makkelijk bereiken door te bellen naar +31(0)302 311 135 of te mailen naar info@bakkerij-blom.nl. Ook voor grote zakelijke klanten leveren we graag gebak en zoetigheid.

 

Vul het contactformulier in

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid