Lekkere bakkerswinkel met heerlijke gebakjes, taartjes en andere lekkernijen.

Taarten op maat

Ervaren banketbakker

Echte Utrechtse specialiteiten

Home » Utrechtse specialiteiten

Utrechtse specialiteiten

Banketbakkerij Theo Blom Utrecht staat bekend om zijn Utrechtse specialiteiten. Al sinds 1922 is ons familiebedrijf gevestigd op de Zadelstraat in Utrecht. In de loop der tijd hebben wij als banketbakker een aantal Utrechtse specialiteiten ontwikkeld, die niet alleen bijzonder lekker smaken maar er ook erg bijzonder uitzien. Bent u op zoek naar een typische Utrechtse specialiteit, bijvoorbeeld voor op uw verjaardag of voor op een bedrijfsfeestje? Kom eens bij ons langslopen en maak kennis met onze Utrechtse patisserie.

Een ruim aanbod aan verschillende smakelijke Utrechtse specialiteiten

Onze banketbakkerij introduceert in het begin van de jaren 20 van de vorige eeuw het Domtorentje. Deze bekende chocoladebonbon, die rijkelijk gevuld is met room, is versierd met een afbeelding van de Dom. Inmiddels is het Domtorentje uitgegroeid tot een echt begrip in Utrecht. Ook onze Nijntje koeken, ontworpen in samenwerking met Utrechtenaar Dick Bruna, zijn populair bij jong en oud. De nieuwste toevoeging aan ons assortiment is de ‘verborgen schat’, die verwijst naar de spannende ontdekkingstochten die in de kelders van de Utrechtse Dom georganiseerd worden.

Plaats bij ons eenvoudig een bestelling

Bent u benieuwd hoe echt Utrechts gebak smaakt? Kom dan eens naar banketbakkerij Theo Blom in Utrecht. Wij zijn al bijna een eeuw lang een begrip in de stad. Naast heerlijk taart, gebak, bonbons en koekwerk hebben wij een aantal Utrechtse specialiteiten die nergens anders te krijgen zijn. Heerlijk genieten dus. Wij nemen ook grote bestellingen graag aan voor de zakelijke klant. Neem voor een bestelling contact met ons op door te bellen naar +31(0)302 311 135 of stuur een e-mail naar info@bakkerij-blom.nl. Onze medewerkers gaan direct aan de slag met uw bestelling.

 

Vul het contactformulier in

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid