Lekkere bakkerswinkel met heerlijke gebakjes, taartjes en andere lekkernijen.

Taarten op maat

Ervaren banketbakker

Echte Utrechtse specialiteiten

Home » Taart met foto

Taart met foto

Voor een taart met een foto of een taart met een logo bent u bij banketbakkerij Theo Blom aan het juiste adres. In onze ambachtelijke patisserie maken we graag een heerlijke en prachtige taart met foto of logo voor u, die u helemaal zelf kunt ontwerpen. Onze ervaren medewerkers maken op basis van uw aanwijzingen een taart die perfect is voor een bijzondere gelegenheid of bijvoorbeeld voor een zakelijke bijeenkomst. Heeft u interesse in onze taarten op maat? Kom dan gerust eens bij ons langs in onze winkel in Utrecht.

Wij gaan voor u aan de slag met een taart met een foto of logo

Heeft u een leuk idee voor een taart met een foto of het logo van uw bedrijf? Dat kan geweldig zijn voor op een kinderfeestje, een verjaardag of een andere bijzondere aangelegenheid die u viert. Ook een taart met een logo van uw bedrijf kunnen wij verzorgen. Het enige dat wij nodig hebben is een duidelijke afbeelding van de foto of het logo dat u wilt gebruiken en natuurlijk uw wensen wat betreft de smaak van de taart. Wij gaan vervolgens aan de slag om de perfecte taart voor u te maken.

Kom langs in onze winkel in Utrecht

Zoekt u een taart met foto of een taart met logo, gemaakt door een ervaren bakker uit Utrecht? Bij banketbakkerij Theo Blom, sinds 1922 gevestigd op de Zadelstraat, bent u bij het juiste adres. Wij denken graag met u mee en maken de taart zoals u die voor zich ziet. Loop gerust eens langs bij onze gezellige bakkerswinkel, of neem contact met ons op door te bellen naar +31(0)302 311 135 of te mailen naar info@bakkerij-blom.nl

 

Vul het contactformulier in

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid