Lekkere bakkerswinkel met heerlijke gebakjes, taartjes en andere lekkernijen.

Taarten op maat

Ervaren banketbakker

Echte Utrechtse specialiteiten

Home » Taart bestellen Utrecht

Taart bestellen Utrecht

Bent u op zoek naar een ervaren bakker waar u een taart kan bestellen in Utrecht? Kom dan gerust eens langs bij banketbakkerij Theo Blom. Al sinds 1922 maken wij de heerlijkste taartjes en gebakjes. Ook als u een taart wil bestellen, bent u bij ons in Utrecht aan het juiste adres. Wij hebben veel ervaring met het maken van taarten naar wens. Zo hebben wij taarten gemaakt voor bijvoorbeeld kinderpartijtjes, voor bruiloften of voor zakelijke bijeenkomsten. Voor een taart die niet alleen ambachtelijk is gemaakt en heerlijk smaakt, maar er ook nog prachtig uitziet, komt u naar Theo Blom.

Een taart bestellen doet u bij een expert uit Utrecht

Geeft u een feestje? Is een van uw kinderen jarig en heeft hij of zij een speciaal thema voor het feestje? Of gaat u misschien trouwen en zoekt u een bijzondere bruidstaart die helemaal past bij uw wensen en eisen? Banketbakkerij Theo Blom maakt al bijna een eeuw lang het lekkerste gebak van Utrecht. Ook voor wat u nodig heeft draaien wij onze hand niet om. Van een taart met foto of logo tot een professionele taart voor een grote groep mensen: bij ons bent u aan het juiste adres.

Neem contact met ons op en bespreek uw wensen

Voor een taart op maat is banketbakkerij Theo Blom het juiste adres. Wilt u een taart bestellen in Utrecht? Kom dan eens langslopen bij onze winkel en een van onze medewerkers legt u graag uit wat de mogelijkheden zijn. Per telefoon of per mail bestellen kan natuurlijk ook. U bereikt ons via +31(0)302 311 135 of info@bakkerij-blom.nl. Wij maken graag een ambachtelijke taart die voldoet aan al uw wensen en eisen.

 

Vul het contactformulier in

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid