Lekkere bakkerswinkel met heerlijke gebakjes, taartjes en andere lekkernijen.

Taarten op maat

Ervaren banketbakker

Echte Utrechtse specialiteiten

Home » Patisserie Utrecht

Patisserie Utrecht

Banketbakkerij Theo Blom is sinds 1922 de lekkerste patisserie in Utrecht. In ons rijke assortiment vindt u taarten, gebak en koekjes die nauw verbonden zijn met de stad Utrecht. Van onze heerlijke Utrechtse specialiteiten kunt u telkens weer genieten, zoals bijvoorbeeld van het Domtorentje of de botersprits. Heeft u zin in een gebakje, wilt u een taart bestellen of heeft u een grote order? Bij patisserie Theo Blom in Utrecht kunt u altijd terecht.

De lekkerste patisserie in Utrecht en omstreken

Theo Blom is een begrip onder de Utrechtenaren en heeft een lange geschiedenis. Onze banketbakkerij is al bijna een eeuw gevestigd in het pand op de Zadelstraat en is al een lange tijd een familiebedrijf. Onze smakelijke taarten en prachtige gebakjes worden bijna een eeuw na de oprichting van onze patisserie in Utrecht nog steeds op ambachtelijke wijze bereidt. Tot onze specialiteiten horen de bekende Bergman Botersprits en de Nijntje koeken. Ook de Domtorentjes, heerlijke bonbons voorzien van het reliëf van de Domtoren, zijn een bekende specialiteit van onze patisserie in Utrecht. Zo is er bij Theo Blom voor ieder wat wils.

Kom langs bij deze banketbakkerij in Utrecht

De lekkerste patisserie in Utrecht is gevestigd op de Zadelstraat 23. Kom gerust eens langs en maak kennis met onze specialiteiten. U kunt ons altijd bellen of mailen, bijvoorbeeld om uw bestelling door te geven. Dit kan door te bellen naar +31(0)302 311 135 of stuur een e-mail naar info@bakkerij-blom.nl. Onze medewerkers staan altijd voor u klaar.

 

Vul het contactformulier in

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid