Lekkere bakkerswinkel met heerlijke gebakjes, taartjes en andere lekkernijen.

Taarten op maat

Ervaren banketbakker

Echte Utrechtse specialiteiten

Home » Nijntje koekjes

Nijntje koekjes

Nijntje koekjes zijn een bekende specialiteit van banketbakkerij Theo Blom. Dit heerlijk koekje is een geweldige traktatie voor jong en oud. Nijntje is de hoofpersoon uit een van de meest populaire kinderprentenboeken. Onze koekjes zijn ontwikkeld na een bijzondere samenwerking met Dick Bruna, de geestelijk vader van Nijntje en een echte Utrechtenaar. Bent u ook benieuwd naar onze Nijntje koekjes of naar een van onze andere typisch Utrechtse specialiteiten? Loop dan gerust eens langs bij onze bakkerswinkel.

De lekkerste Nijntje koekjes van Nederland vind je in Utecht

Onze Nijntje koekjes zijn niet alleen leuk om naar te kijken, maar smaken ook heerlijk. Het is niet voor niets een van de best lopende lekkernijen in ons assortiment. Het Nijntje koekje is een heerlijk rond roomboterkoekje, waar verschillende afbeeldingen van Nijntje op staan. Dat maakt de populair bij kinderen en ouderen, want wie vindt Nijntje nou niet leuk? De koekjes zijn te koop per stuk of in leuk versierde blikjes. Het kan haast niet anders dan dat u van deze koekjes geniet!

Van kleine tot grote hoeveelheden

Of u nu een los Nijntje koekje wilt kopen, of een groot aantal wil bestellen als zakelijke klant: banketbakkerij Theo Blom in Utrecht staat voor u klaar. Deze koekjes hebben wij altijd in de vitrine liggen, dus kom gerust eens langs bij onze gezellige winkel. Bestelt u liever of wilt u dat wij komen bezorgen? Dat kan natuurlijk ook. Stuur ons een mail via info@bakkerij-blom.nl of bel naar +31(0)302 311 135

 

Vul het contactformulier in

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid