Lekkere bakkerswinkel met heerlijke gebakjes, taartjes en andere lekkernijen.

Taarten op maat

Ervaren banketbakker

Echte Utrechtse specialiteiten

Home » Kindertaart Utrecht

Kindertaart Utrecht

Zoekt u naar een kindertaart voor een kinderfeestje van een ervaren bakker Uit Utrecht? Kom dan eens langs bij banketbakkerij Theo Blom. In deze bakkerswinkel, die al sinds de jaren ’20 van de vorige eeuw in Utrecht gevestigd is, vindt u de heerlijkste taarten en gebakjes. Ook voor een kindertaart bent u bij ons in Utrecht aan het goede adres, want wij maken ambachtelijke taarten op maat en naar wens. Voor een speciaal thema of een bijzondere bestelling kunt u altijd bij ons terecht.

De lekkerste kindertaart bestelt u bij een ervaren banketbakker uit Utrecht

Of het nu gaat om de lekkerste chocoladetaart, een taart met mooie kleuren, een leuk thema of een bijzonder pronkstuk voor op een verjaardag: bij banketbakkerij Theo Blom maken wij precies de taart die u in gedachten heeft. In onze banketbakkerij werken we met de beste producten en onze medewerkers hebben veel ervaring met het maken van taarten op maat. Graag overleggen we met u in Utrecht om de beste en lekkerste kindertaart voor een kinderfeestje te realiseren.

Vraag naar de mogelijkheden

Als u op zoek bent naar een bijzondere taart voor uw zoontje of dochter, dan moet u beslist eens bij ons langslopen. Een goede en mooie taart zorgt er gegarandeerd voor dat het een succesvol feestje wordt. Onze medewerkers horen graag wat u in gedachten heeft en informeren u over de mogelijkheden. Welk thema u ook in gedachten heeft, wij maken de taart die u voor ogen heeft. Neem contact met ons op door te mailen naar info@bakkerij-blom.nl of bel naar +31(0)302 311 135

 

Vul het contactformulier in

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid