Lekkere bakkerswinkel met heerlijke gebakjes, taartjes en andere lekkernijen.

Taarten op maat

Ervaren banketbakker

Echte Utrechtse specialiteiten

Home » Domtorentjes

Domtorentjes

De bekende Domtorentjes zijn de specialiteit van banketbakkerij Theo Blom. Deze patisserie is als sinds het begin van de vorige eeuw in Utrecht gevestigd. Eén van de specialiteiten die wij hebben ontwikkeld, zijn de Domtorentjes. Bent u op zoek naar typisch Utrechtse gebak, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze taarten, gebak, koekjes en bonbons zijn doordrenkt van onze lange historie als banketbakker in de Domstad. Kom gerust eens bij ons langs om te kijken wat we in de etalage hebben liggen.

Domtorentjes zijn de specialiteit van banketbakker Theo Blom

De Domtorentje zijn een echte Utrechtse specialiteit en worden al door ons gemaakt sinds 1922. Het zijn groot uitgevallen, luxe bonbons gemaakt van pure chocolade en gevuld met een heerlijk romige vulling. Het reliëf van de Domtoren op de bovenkant van de bonbon geeft een echte Utrechtse uitstraling aan deze lekkernij. Niet voor niets zijn dit onze meest bekende en meest populaire bonbons. De specialiteit wordt per stuk of per doosje verkocht in onze bakkerswinkel op de Zadelstraat.

Kom onze Utrechtse specialiteiten proeven in de winkel in Utrecht

Bent u ook benieuwd naar onze Domtorentjes of naar een van onze andere typisch Utrechtse specialiteiten? Kom dan gerust eens langslopen in onze winkel. Hier vindt u allerlei soorten taarten, gebak en koekjes, allemaal ambachtelijk en handgemaakt door onze banketbakkers. Laat u het liever bezorgen of wilt u een grote bestelling bij ons doen? Ook dat is mogelijk. Neem contact met ons op te bellen naar +31(0)302 311 135 of stuur een e-mail naar info@bakkerij-blom.nl.

 

Vul het contactformulier in

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid