Lekkere bakkerswinkel met heerlijke gebakjes, taartjes en andere lekkernijen.

Taarten op maat

Ervaren banketbakker

Echte Utrechtse specialiteiten

Home » Bruidstaart Utrecht

Bruidstaart Utrecht

Bent u op zoek naar een prachtige bruidstaart in Utrecht of omgeving? Bij banketbakkerij Theo Blom kunt u de mooiste taarten laten maken. Als u binnenkort gaat trouwen, wilt u natuurlijk een bijzondere taart die niet alleen heerlijk smaakt, maar er ook mooi uitziet. In onze ambachtelijke patisserie, die al sinds 1922 op de Zadelstraat gevestigd is, hebben we al bijna een eeuw ervaring met het maken van de mooiste taarten. Uw perfecte bruidstaart vindt u gegarandeerd bij ons in Utrecht.

De mooiste bruidstaart wordt gemaakt in Utrecht

Misschien heeft u al helemaal bedacht hoe uw bruidstaart eruit moet gaan zien. Of misschien wilt u met een patissier overleggen over de manier waarop de taart zo goed mogelijk aan kan sluiten bij de rest van uw bruiloft. Bij banketbakkerij Theo Blom horen we het graag. Wij maken taarten helemaal op maat en met veel aandacht voor de wensen en eisen van onze klanten. Dus ook voor een bruidstaart in Utrecht bent u bij ons aan het juiste adres.

Neem contact met ons op en bespreek de mogelijkheden

Voor de mooiste bruidstaart in Utrecht kunt u gerust een keer bij ons binnenlopen. Onze medewerkers staan voor u klaar om u te informeren over mogelijkheden en om eventuele vragen die u heeft te beantwoorden. U kunt ons bereiken door te bellen naar +31(0)302 311 135 of stuur een e-mail naar info@bakkerij-blom.nl voor een vraag of verzoek. Samen zorgen we voor de perfecte taart op uw bruiloft, die helemaal is afgestemd op uw wensen en eisen. Banketbakkerij Theo Blom maakt een taart die u voor de rest van uw leven niet meer zult vergeten.

 

Vul het contactformulier in

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid