Lekkere bakkerswinkel met heerlijke gebakjes, taartjes en andere lekkernijen.

Taarten op maat

Ervaren banketbakker

Echte Utrechtse specialiteiten

Home » Banketbakker

Banketbakker

Welkom bij Banketbakkerij Theo Blom Utrecht

Banketbakker Theo Blom heeft een eigen bakkerswinkel in Utrecht en is hét adres voor heerlijke, typische Utrechtse lekkernijen zoals Domtorentjes en botersprits. Daarnaast vindt u bij ons voor iedere gelegenheid smakelijke taarten en prachtige gebakjes. Kom eens langs in onze gezellige bakkerswinkel en maak een keuze uit ons rijke assortiment. Wij verwelkomen u graag bij de lekkerste banketbakker van Utrecht.

Banketbakker Theo Blom, voor al uw taarten en gebakjes

Bakker Theo Blom is al een begrip sinds 1922 en de beste banketbakker van Utrecht. In het pand aan de Zadelstraat is al sinds het eind van de 19e eeuw een bakkerswinkel gevestigd. Het is bij deze banketbakker in Utrecht dan ook waar de bekende Domtorentjes voor het eerst gemaakt werden. Geen wonder dus dat Theo Blom de meest bekende banketbakker van Utrecht is. Bijna een eeuw later worden hier nog steeds ambachtelijke taarten, koekjes en gebakjes gemaakt.

Fotologotaart van Theo Blom

Bij deze bakker in Utrecht kunt u ook zelf u fotologotaart ontwerpen. Hierbij kunt u een taart een echte persoonlijke invulling geven, die wij dan ook graag voor u verwezenlijken. Wilt u een taart met foto of logo, gemaakt door de bekende banketbakker uit Utrecht? Ga dan naar onze fotologotaart ontwerppagina.

Kom eens langs in onze bakkerswinkel, of bestel per telefoon of e-mail

Wilt u ook eens kennismaken met echte Utrechtse specialiteiten van Bakker Theo Blom? Kom dan langs in de lekkerste bakker van Utrecht. U vindt onze bakkerswinkel aan de Zadelstraat 23. Wij zijn elke maandag tot zaterdag geopend. Heeft u een grote order of wilt u bestellen namens uw bedrijf? Ook dat is mogelijk. Neem contact met ons op door te bellen naar +31(0)302 311 135 of stuur een e-mail naar info@bakkerij-blom.nl. Geniet binnenkort van het lekkerst gebak van een ervaren banketbakker uit Utrecht!

 

Vul het contactformulier in

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid